• Nr. 1 webshop voor scheepvaartborden
 • Supersnelle levering
 • Korting bij directe betaling
 • Hoge klanttevredenheid
 • Stevig en weersbestendig
 • Snelle levering, ook bij maatwerk!

Verboden te parkeren borden

Gerelateerde producten

Unieke verkeersborden verboden te parkeren

Met onze unieke SignEditor kun je jouw niet parkeren bord volledig personaliseren, van de tekst en het pictogram tot de reflectieklasse, de afmetingen, de uitvoering en zelfs de kleurstelling. Stel je voor dat je een verboden te parkeren verkeersbord nodig hebt voor je bedrijfsterrein waar je specifieke parkeerregels wilt aangeven. Met onze SignEditor kun je bijvoorbeeld een "verboden te parkeren,  alleen voor bezoekers, medewerkers of directie" bord ontwerpen dat naadloos aansluit bij de kleuren van je bedrijf.  Onze verkeersborden, waaronder de parkeerverbodsborden, zijn uitgerust met unieke kenmerken die ze onderscheiden van de rest. Dankzij de reflecterende eigenschappen zijn ze zowel overdag als 's nachts duidelijk zichtbaar. Dit is vooral handig bij slecht weer of in het donker, wanneer zichtbaarheid cruciaal is. Bovendien hebben onze parkeerborden een UV- en graffiti werende beschermingslaag. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen zonlicht en vandalisme, waardoor ze langer meegaan en je investering wordt beschermd.

Wanneer gebruik je onze niet parkeren borden?

Stel, je bent een vastgoedbeheerder van een groot appartementencomplex of je bent beheerder van een Vereniging van Eigenaren met een eigen parkeerplaats. Je krijgt voortdurend klachten van bewoners over niet-bewoners die hun parkeerplaatsen innemen. Met onze ‘verboden te parkeren, uitsluitend voor bewoners’ parkeerborden kun je dit probleem eenvoudig oplossen. Of wellicht ben je eigenaar van een bedrijf dat kampt met ongeoorloofd parkeren door het publiek op jullie parkeerplaats. Een verkeersbord eigen terrein uitsluitend parkeren voor bezoekers, medewerkers bedrijfsnaam biedt hiervoor dé oplossing. Bovendien kun je dit bord aan het begin van jouw terrein plaatsen en nog aanvullen met extra pictogrammen, zoals “wegsleepregeling van kracht” en/of “verboden toegang voor onbevoegden artikel 461 wetboek van strafrecht”. 

Hieronder nog enkele relevante praktijkvoorbeelden waarin je bij uitsteken onze verkeersborden verboden te parkeren kunt toepassen:

Een groot winkelcentrum: In dit scenario kan er een probleem ontstaan met klanten die parkeren op plaatsen die bedoeld zijn voor medewerkers of leveringen. Dit is waar onze "verboden te parkeren" borden te hulp kunnen komen. Je kunt ze gebruiken om specifieke gebieden aan te wijzen als 'alleen medewerkers ‘ of ’uitsluitend leveringen', wat zorgt voor een efficiënt gebruik van de beschikbare parkeerplaatsen. En met onze laden en lossen borden kun je de stroom van goederen naar je winkel soepel laten verlopen.

Medische faciliteiten: Ziekenhuizen en andere medische instellingen hebben vaak te maken met drukke parkeerterreinen en hebben duidelijke signalering nodig om ervoor te zorgen dat ambulances en andere noodvoertuigen toegang hebben. Hier kunnen onze “verboden te parkeren, alleen voor ambulances” borden van pas komen. En met onze reflecterende verkeersborden, die zelfs in het donker zichtbaar zijn, kan cruciale toegang tot de noodafdeling op elk moment van de dag of nacht worden gewaarborgd.

Scholen: Scholen hebben specifieke parkeerbehoeften, vooral tijdens het brengen en ophalen van leerlingen. Onze "verboden te parkeren tijdens schooluren" borden kunnen helpen om de veiligheid van de kinderen te waarborgen en ervoor te zorgen dat het verkeer rondom de school soepel verloopt.

Deze voorbeelden laten zien hoe flexibel en veelzijdig onze verboden te parkeren borden kunnen zijn. Ze kunnen worden aangepast aan verschillende situaties en bieden effectieve oplossingen voor een breed scala aan parkeerbeheerproblemen. Bij Informatiebord.nl streven we ernaar om je de tools te geven die je nodig hebt om je parkeerruimte efficiënt en veilig te beheren. Of je nu een klein bedrijf, een groot bedrijf, een VVE, een school of een openbare instelling bent, onze borden en aanverwante producten zijn ontworpen om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Het draait allemaal om het maken van de juiste keuze die past bij jouw specifieke behoeften. En met ons brede assortiment en onze aanpasbare opties, zul je zeker het perfecte bord vinden dat past bij jouw situatie.

Om de zichtbaarheid van je parkeerverbodsborden nog meer te vergroten, kun je ook overwegen om onze parkeerpalen of parkeerbeugels toe te voegen. Deze producten helpen om de aandacht te vestigen op je parkeerborden (en de parkeerregels) en vergroten de kans dat ze worden opgemerkt en gerespecteerd.

Verkeersborden niet parkeren koop je bij Informatiebord.nl

Bij Informatiebord.nl staan we bekend om onze uitstekende service. Of je nu kiest voor vooruitbetaling of, als bedrijf of VVE, voor betaling op rekening, we zorgen ervoor dat het aankoopproces soepel en eenvoudig verloopt. Bovendien zijn we trots op onze competitieve prijs-kwaliteitverhouding en onze supersnelle productie- en levertijden, die ons bewezen onderscheidt van andere online aanbieders. Ook zijn we onwijs trots op onze beoordelingen. Klanten beoordelen ons met een 9.3 op basis van meer dan 4500 onafhankelijke reviews! Ons klantenserviceteam staat ook altijd klaar om je te helpen, of je nu een vraag hebt of een probleem dat moet worden opgelost. Je kunt ons tijdens kantooruren bereiken via telefoon, e-mail of chat. 

Bij Informatiebord.nl streven we ernaar om je de beste oplossingen te bieden voor je parkeerbeheerbehoeften. Van onze uitgebreide selectie aanpasbare verboden te parkeren verkeersborden tot onze supersnelle levering (1-2 werkdagen) en uitstekende klantenservice, wij hebben alles wat je nodig hebt om je parkeerregels duidelijk en effectief te handhaven. Of je nu een klein bedrijf bent dat op zoek is naar een eenvoudige oplossing of een grote VVE die een uitgebreid parkeerbeheersysteem nodig heeft, we zijn er om je te helpen. Wacht niet langer, neem vandaag nog een kijkje op onze website en ontdek zelf waarom we zo hoog scoren in klanttevredenheid. Bekijk en bestel nu jouw niet parkeren bord!

 • iDeal
 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • Bancontact Mister Cash
 • PayPal
 • betaling achteraf is mogelijkbetaling achteraf is mogelijk

Scheepvaartbord.nl is onderdeel van TrafficSupply

TrafficSupply is dé grootste online aanbieder van verkeers-, tekst- en informatieborden en meer dan 10.000 verkeersgerelateerde producten. TrafficSupply bestaat uit meerdere webshopconcepten, onder te verdelen in Traffic, Parking en Safety. Bij ons koop je zowel verkeersborden met de daarbij behorende beugels en verkeersbordpalen, oplaadpalen voor elektrische auto’s, wegmarkeringen rondom parkeerterreinen maar ook diverse veiligheidsproducten voor de industrie en duurzaam straatmeubilair met een mooi design.

Klantbeoordelingen

feedbackcompany stars feedbackcompany logo Bekijk onze 4724 reviews

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs FD Gazelle
alle shops