• Nr. 1 webshop voor scheepvaartborden
 • Supersnelle levering
 • Korting bij directe betaling
 • Hoge klanttevredenheid
 • Stevig en weersbestendig
 • Snelle levering, ook bij maatwerk!

Terreininrichting en wegmeubilair

Symbooltegels

Ben je op zoek naar een manier om een laadpunt voor elektrische auto's of een verzamelpunt te markeren? Dan is het mogelijk om naast verkeers- en informatieborden ook betonnen, symbool- of stoeptegels te laten bedrukken met een van onze standaard ontwerpen. Als je een eigen ontwerp hebt, is dat ook mogelijk met ons product "eigen ontwerp aanleveren". Onze bedrukte stoeptegels en symbooltegels hebben standaard een anti-slip laag (stroefheid) met een SRT-waarde van 55, waardoor ze voldoen aan de normen voor gebruik in de openbare ruimte. Bovendien hebben al onze stoeptegels met opdruk standaard een facetrand.

Verkeersdrempels

Als je denkt aan maatregelen om de snelheid te beperken, denk je waarschijnlijk meteen aan verkeersdrempels. Wij bieden verschillende soorten kunststof verkeersdrempels aan en kunnen deze ook voor je plaatsen. Onze snelheidsdrempels zijn beschikbaar in verschillende varianten, die zich onderscheiden op basis van de maximale snelheid waarmee er overheen gereden kan worden. Onze verkeersdrempels zijn gemaakt van kunststof of 100% gerecycled rubber en zijn ideaal om de snelheid te beperken op eigen terreinen, parkeerterreinen of parkeergarages. Als je door de drempels het bos niet meer ziet, helpen we je graag om de juiste keuze te maken.

Parkeerstops

Rubberen parkeerstops met opvallende reflecterende stroken. Met de parkeerstop kan op veilige wijze de grenzen van een parkeergedeelte aangegeven worden zodat voertuigen netjes binnen de kaders blijven en tijdig doorhebben wanneer ze tegen de parkeerstop aanzitten zonder hierbij het voertuig te beschadigen

Diamantkoppalen

Verhoog de verkeersveiligheid op stoepen, wegen, parkeerterreinen en andere terreinen met één of meerdere diamantkoppalen. Deze paal zorgt voor een veilige afscheiding tussen voetgangers en wegverkeer. Naast de toepassing als verkeerspaal is de diamantkoppaal ook geschikt als trottoirpaal, afzetpaal of reflectorpaal. Dankzij de twee rood/wit reflecterende bandjes zijn diamantkoppalen ook bij slecht weer of in het donker goed zichtbaar, zelfs langs wegen zonder openbare verlichting. De kunststof diamantkoppaal is daarom de meest gebruikte paal in het Nederlandse straatbeeld.

Bermpalen

Ben je op zoek naar een eenvoudige en effectieve manier om de verkeersveiligheid op een locatie te verbeteren? Dan zijn de reflectorpaaltjes van informatiebord.nl de oplossing! Deze paaltjes zorgen ervoor dat weggebruikers veilig de weg kunnen vinden in het donker of bij slecht weer. Bovendien zijn ze eenvoudig en snel te installeren. Onze reflecterende bermpalen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, zodat ze geschikt zijn voor verschillende situaties. Ze zijn gemaakt van kunststof, dat bestand is tegen alle weersomstandigheden en onderhoudsvrij is. De reflector op het paaltje zorgt ervoor dat het licht van de weggebruikers wordt weerkaatst.

Anti parkeerpalen en parkeerbeugels

Voor veel particulieren en bedrijven zijn foutparkeerders en ongewenste bezoekers een groot probleem. Of het nu gaat om onbevoegden die zich toegang verschaffen tot eigen terreinen of bedrijventerreinen, of foutparkeerders die parkeerplaatsen in beslag nemen die bedoeld zijn voor bezoekers, medewerkers en/of bewoners - het kan leiden tot frustratie en onveilige situaties. Bij Informatiebord.nl bieden wij hoogwaardige parkeerbeugels en anti parkeerpalen van topkwaliteit die gemakkelijk online te bestellen zijn. Onze snelle levertijden zorgen ervoor dat je snel gebruik kunt maken van onze producten.

Flexibele afzetpalen

Met onze flexibele paaltjes kun je duidelijk aangeven dat een bepaald gebied niet toegankelijk of afgesloten is. Deze kunststof afzetpaaltjes zijn overrijdbaar en flexibel, waardoor zowel het voertuig als de paaltjes onbeschadigd blijven. Na overrijden veren de flexibele afzetpalen terug naar hun oorspronkelijke staat. Plaats overrijdbare flexibele paaltjes om een gebied duidelijk te markeren. Onze kunststof flexibele overrijdbare paaltjes zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren.

Kettingpalen en afzetketting

Informatiebord.nl biedt een uitgebreid assortiment kettingpalen en afzetkettingen van topkwaliteit. Onze stalen en kunststof kettingpalen zijn ontworpen om lang mee te gaan en zijn beschikbaar in verschillende kleurstellingen, zoals rood/wit en geel/zwart, voor maximale zichtbaarheid. Combineer ze met onze bijpassende afzetkettingen, verkrijgbaar in staal en kunststof. Bestel vandaag nog bij Informatiebord.nl voor scherp geprijsde producten en snelle levering uit voorraad. Verbeter de veiligheid en organisatie van jouw evenement, bedrijf of openbare ruimte met onze materialen.

Trottoir- en conische straatpalen

Onze trottoir- en conische straatpalen, ook wel bekend als 'Amsterdammertjes', zijn de perfecte oplossing om voetgangersgebieden te beschermen tegen voertuigen. Met ons uitgebreide assortiment afzetpalen, straatpalen en sierpalen vind je altijd een uitvoering die aansluit bij jouw wensen. Onze afzetpalen zijn hoofdzakelijk gemaakt van verzinkt staal en standaard gepoedercoat in één kleur (andere kleuren op aanvraag verkrijgbaar!). Ze zijn verkrijgbaar in meerdere diktes en uitvoeringen, waaronder een vaste uitvoering, klapbare uitvoering met driekantslot of cilinderslot en een uitneembare verwijderbare uitvoering met driekantslot of cilinderslot.. Met onze straatpalen geef je jouw terrein een unieke, stedelijke uitstraling! 

Hoogtebegrenzers en slagbomen

Kies voor veiligheid en beheer de toegang tot jouw terrein met onze hoogtebegrenzers, handbediende slagbomen en draaibomen. Onze hoogtebegrenzers zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en uitgerust met reflectiestroken voor extra veiligheid. Ze zijn duurzaam, bestand tegen weersomstandigheden en gemakkelijk te installeren en onderhouden. Onze handbediende slagbomen en draaibomen bieden een uitstekende oplossing voor het beheer van de toegang tot jouw terrein of parkeerplaatsen en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afsluitmogelijkheden. Onze handbediende slagbomen zijn gemakkelijk te openen en sluiten door middel van een contragewicht of gasveer systeem.

Fietsenrekken en fietsaanleunbeugels

Maak een einde aan foutgeparkeerde fietsen en verbeter het straatbeeld met onze fietsparkeervoorzieningen. Onze fietsaanleunbeugels en fietsnietjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en diameters en kunnen geleverd worden voor montage in de grond of op de grond. Naast deze voorzieningen bieden we ook fietsenrekken aan, vervaardigd uit verzinkt staal en te monteren in de grond of op de grond. Voorkom foutparkeerders en neem contact met ons op voor het vinden van het perfecte fietsparkeersysteem.

Parkbanken en picknicktafels

Maak jouw buitenruimte duurzaam en onderhoudsarm met ons straatmeubilair van gerecycled kunststof. Kies uit ons uitgebreide assortiment aan picknicktafels en parkbanken en geef jouw buitenruimte een stijlvolle uitstraling. Onze producten bieden een extreem lange levensduur en zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Bestel eenvoudig online bij Straatmeubilairkopen.nl en maak jouw buitenruimte duurzaam en comfortabel.

Afvalbakken

Buiten afvalbakken zijn onmisbaar in elke buitenruimte. Ze zorgen voor een nette omgeving en maken het makkelijk om afval op te ruimen en af te voeren. Bij ons vind je een ruim assortiment afvalbakken voor buiten, geschikt voor elke situatie.

Wegmeubilair en producten voor jouw buitenterrein inrichting koop je bij TrafficSupply

Het vinden van de juiste producten voor je terreininrichting en wegmeubilair kan een uitdaging zijn, maar bij ons vind je alles wat je nodig hebt. Wij hebben met trots honderden bedrijven, VvE's en particulieren ondersteund bij het transformeren van hun buitenruimtes. Neem bijvoorbeeld onze symbooltegels. Deze tegels, gemaakt om slijtage en uitglijden te weerstaan, zijn perfect voor bedrijven die hun parkeerplaats willen personaliseren en tegelijkertijd de veiligheid willen verbeteren. Met de mogelijkheid om elke gewenste opdruk te plaatsen, kan jouw bedrijfslogo of een specifiek symbool gemakkelijk op de tegels worden afgedrukt. Of misschien ben je een VvE die op zoek is naar manieren om een parkeerplaats of buitenterrein veiliger te maken? Daar hebben we een breed scala aan opties zoals verkeersdrempels, parkeerstops en slagbomen voor! Deze producten, gemaakt van robuuste materialen, helpen je om de toegang tot je terrein te regelen en onnodige schade of risico's te voorkomen. Of je nu op zoek bent naar verkeersdrempels om de snelheid op je bedrijfsterrein te beheersen, reflecterende bermpalen om de veiligheid in je wooncomplex te verbeteren, of een stijlvolle parkbank om je tuin een upgrade te geven, wij hebben het juiste product voor je. Onze producten combineren veiligheid, functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek om te voldoen aan je specifieke behoeften en stijl. En je hoeft ons niet alleen op ons woord te geloven. Met een gemiddelde klantbeoordeling van 9,3 op basis van meer dan 4500 onafhankelijke reviews, kun je erop vertrouwen dat je bij ons de kwaliteit en service krijgt die je mag verwachten!

 • iDeal
 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • Bancontact Mister Cash
 • PayPal
 • betaling achteraf is mogelijkbetaling achteraf is mogelijk

Scheepvaartbord.nl is onderdeel van TrafficSupply

TrafficSupply is dé grootste online aanbieder van verkeers-, tekst- en informatieborden en meer dan 10.000 verkeersgerelateerde producten. TrafficSupply bestaat uit meerdere webshopconcepten, onder te verdelen in Traffic, Parking en Safety. Bij ons koop je zowel verkeersborden met de daarbij behorende beugels en verkeersbordpalen, oplaadpalen voor elektrische auto’s, wegmarkeringen rondom parkeerterreinen maar ook diverse veiligheidsproducten voor de industrie en duurzaam straatmeubilair met een mooi design.

Klantbeoordelingen

feedbackcompany stars feedbackcompany logo Bekijk onze 4726 reviews

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs FD Gazelle
alle shops