Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Scheepvaartbord.nl heeft het grootste aanbod scheepvaartborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Scheepvaartbord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl

Over scheepvaartbord.nl

Scheepvaartbord.nl is een onderdeel van TrafficSupply

 TrafficSupply Holding BV

Scheepvaartbord.nl is een merknaam van Informatiebord.nl B.V. en onderdeel van TrafficSupply. TrafficSupply informeert klanten of geïnteresseerden op een duidelijke en heldere manier over het het aanschaffen van verkeers-, tekst-, informatieborden, verkeersmaterialen, scheepvaartborden en oplaadpalen voor elektrische voertuigen.
Bezoek de website van TrafficSupply voor meer informatie >

Onafhankelijke klantbeoordelingen 9,2 via Trustpilot *****

 Trustpilot

Trustpilot is een open, community-gebaseerd platform voor het delen van echte beoordelingen van online shopping-ervaringen. Wij zijn van mening dat authentieke beoordelingen van echte klanten het beste beeld schetsen van het serviceniveau van een bedrijf. We sporen bedrijven aan om door hun klanten beoordeeld te worden. Samen met onze community werken we er hard aan om te verzekeren dat beoordelingen accuraat zijn.  meer informatie

 Vooruitbetalen of gewoon achteraf op factuur!

Vooruitbetalen

Bij deze betaalmethodes kan je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen via je eigen bank of creditcard maatschappij. Je rekent af in een beveiligde en vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van de bank. 


Achteraf betalen op factuur?.. dat kan zeker* maar je profiteert dan niet van de betalingskorting als je er voor kiest om de betaling direct af te handelen.