Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Scheepvaartbord.nl heeft het grootste aanbod scheepvaartborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Scheepvaartbord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

E. 7 - Toestemming af te meren

Scheepvaartbord Toestemming af te meren.
De toestemming aan de oever of het remmingwerk af te meren, en niet te ankeren, geldt aan de zijde van de vaarweg waar het bord is geplaatst voor alle categorieŽn schepen. Wanneer kegelschepen van de ligplaats gebruik maken, dienen de voorgeschreven veiligheidsafstanden tussen schepen in acht genomen worden. Scheepvaartbord BPR E. 7 - Toestemming af te meren E. 7 aanmeren, schip, E7, aanleggen, aanwijzingstekens, aanwijzingsborden, waterweg, waterwegen, scheepvaarttekens, verkeerstekens,
Scheepvaartbord Toestemming af te meren. De toestemming aan de oever of het remmingwerk af te meren, en niet te ankeren, geldt aan de zijde van de vaarweg waar het bord is geplaatst voor alle categorieŽn schepen. Wanneer kegelschepen van de ligplaats gebruik maken, dienen de voorgeschreven veiligheidsafstanden tussen schepen in acht genomen worden. Scheepvaartbord BPR E. 7 - Toestemming af te meren E. 7 aanmeren, schip, E7, aanleggen, aanwijzingstekens, aanwijzingsborden, waterweg, waterwegen, scheepvaarttekens, verkeerstekens,
Verkeersbord reflecterende folie - 9002 - wit - detail klasse 3 en klasse 1
Verkeersbord reflecterende folie - 9002 - wit - detail klasse 3 en klasse 1
Achterzijde verkeersbord RAL7042 met witte rand RAL9016
Achterzijde verkeersbord RAL7042 met witte rand RAL9016

Betekenis scheepvaartbord:

Toestemming af te meren.

De toestemming aan de oever of het remmingwerk af te meren, en niet te ankeren, geldt aan de zijde van de vaarweg waar het bord is geplaatst voor alle categorieŽn schepen. Wanneer kegelschepen van de ligplaats gebruik maken, dienen de voorgeschreven veiligheidsafstanden tussen schepen in acht genomen worden.

Fysieke product informatie:

Officieel aluminium scheepvaartbord met een dubbel omgezette rand.

 • bordrand RAL9016 (verkeerswit)
 • font geheel reflecterend
 • achterzijde RAL7042 (verkeersgrijs)

Bestel nr. SBSE.01201

Wat kost dit scheepvaartbord?