• Nr. 1 webshop voor scheepvaartborden
  • Supersnelle levering
  • Korting bij directe betaling
  • Hoge klanttevredenheid
  • Stevig en weersbestendig
  • Snelle levering, ook bij maatwerk!

Scheepvaartbord E.11.1 - betekenis / definitie

Art.nr. SBSE.03533

Betekenis scheepvaartbord:

Einde van een verbod of een gebod geldend voor één richting of einde van een beperking.

Indien meerdere verboden, geboden of beperkingen gelden en één of meerdere daarvan eindigen, dan wordt op een onderbord door middel van tekst aangegeven welk(e) verbod(en) of beperking(en) wordt (worden) beëindigd, dan wel het (de) betreffende nog van toepassing blijvende verbods-, gebods-, of beperkingsteken(s) wordt (worden) herhaald.
Toepassing van het teken E.11 vindt meestal plaats ter beëindiging van verboden, geboden of beperkingen, welke zijn aangegeven door de tekens A.2, A.3, A.4, A.9, B.6, B.11, C.3 en C.5. In bijlage 7 van het BPR zijn twee modellen van het teken E.11 opgenomen te weten een rechthoekig en een vierkant model. Het doel hiervan is dat elk model qua maatvoering kan overeenstemmen met het toegepaste verbods-, gebods-, of beperkingsteken, zodat het teken E.11 tegen de achterzijde van het betreffende teken kan worden geplaatst.
Het einde van een bepaald verbod kan ook worden aangeduid door bij het verbodsbord aan te geven over welke afstand het verbod van toepassing is (zie voorbeeld bij teken F.2).

Fysieke product informatie:

Officieel aluminium scheepvaartbord met een dubbel omgezette rand.

  • bordrand RAL9016 (verkeerswit)
  • font geheel reflecterend
  • achterzijde RAL7042 (verkeersgrijs)

Wat kost dit scheepvaartbord?

Scheepvaartbord.nl is onderdeel van TrafficSupply

TrafficSupply is dé grootste online aanbieder van verkeers-, tekst- en informatieborden en meer dan 10.000 verkeersgerelateerde producten. TrafficSupply bestaat uit meerdere webshopconcepten, onder te verdelen in Traffic, Parking en Safety. Bij ons koop je zowel verkeersborden met de daarbij behorende beugels en verkeersbordpalen, oplaadpalen voor elektrische auto’s, wegmarkeringen rondom parkeerterreinen maar ook diverse veiligheidsproducten voor de industrie en duurzaam straatmeubilair met een mooi design.

Klantbeoordelingen

feedbackcompany stars feedbackcompany logo Bekijk onze 5323 reviews

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs FD Gazelle
alle shops