Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Scheepvaartbord.nl heeft het grootste aanbod scheepvaartborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Scheepvaartbord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

E. 5.12 - Ligplaatsen voor niet-kegelschepen

Scheepvaartbord Ligplaatsen voor niet-kegelschepen.
Ligplaatsen voor het afmeren of ankeren van alle schepen, die niet verplicht zijn door de aard van de lading één of meer blauwe kegels te voeren. Scheepvaartbord BPR E. 5.12 - Ligplaatsen voor niet-kegelschepen E. 5.12 afmeren, water, E5.12, aanwijzingstekens, aanwijzingsborden, waterweg, waterwegen, scheepvaarttekens, verkeerstekens,
Scheepvaartbord Ligplaatsen voor niet-kegelschepen. Ligplaatsen voor het afmeren of ankeren van alle schepen, die niet verplicht zijn door de aard van de lading één of meer blauwe kegels te voeren. Scheepvaartbord BPR E. 5.12 - Ligplaatsen voor niet-kegelschepen E. 5.12 afmeren, water, E5.12, aanwijzingstekens, aanwijzingsborden, waterweg, waterwegen, scheepvaarttekens, verkeerstekens,
Verkeersbord reflecterende folie - 9002 - wit - detail klasse 3 en klasse 1
Verkeersbord reflecterende folie - 9002 - wit - detail klasse 3 en klasse 1
Achterzijde verkeersbord RAL7042 met witte rand RAL9016
Achterzijde verkeersbord RAL7042 met witte rand RAL9016

Betekenis scheepvaartbord:

Ligplaatsen voor niet-kegelschepen.

Ligplaatsen voor het afmeren of ankeren van alle schepen, die niet verplicht zijn door de aard van de lading één of meer blauwe kegels te voeren.

Fysieke product informatie:

Officieel aluminium scheepvaartbord met een dubbel omgezette rand.

 • bordrand RAL9016 (verkeerswit)
 • font geheel reflecterend
 • achterzijde RAL7042 (verkeersgrijs)

Bestel nr. SBSE.01488

Wat kost dit scheepvaartbord?