Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Scheepvaartbord.nl heeft het grootste aanbod scheepvaartborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Scheepvaartbord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

A. 2 - Voorbijlopen verboden

Scheepvaartbord Voorbijlopen verboden.
Te gebruiken in situaties, waarin voorbijlopen onmogelijk is of gevaar kan opleveren. Aanbevolen wordt om ter attendering op een verbod, zoals bedoeld in art. 6.28 lid 4 van het BPR en RPR, eveneens gebruik te maken van dit teken. Scheepvaartbord BPR A. 2 - Voorbijlopen verboden A. 2 Verbodsborden, verbodstekens, water, A2, Voorbijlopen verboden, BPR, gevaarlijke situatie, waterweg, waterwegen, scheepvaarttekens, verkeerstekens
Scheepvaartbord Voorbijlopen verboden. Te gebruiken in situaties, waarin voorbijlopen onmogelijk is of gevaar kan opleveren. Aanbevolen wordt om ter attendering op een verbod, zoals bedoeld in art. 6.28 lid 4 van het BPR en RPR, eveneens gebruik te maken van dit teken. Scheepvaartbord BPR A. 2 - Voorbijlopen verboden A. 2 Verbodsborden, verbodstekens, water, A2, Voorbijlopen verboden, BPR, gevaarlijke situatie, waterweg, waterwegen, scheepvaarttekens, verkeerstekens
Verkeersbord reflecterende folie - 3020 - rood - wit - detail klasse 3 en klasse 1
Verkeersbord reflecterende folie - 3020 - rood - wit - detail klasse 3 en klasse 1
Scheepvaartbord BPR A. 2 - Voorbijlopen verboden
Scheepvaartbord BPR A. 2 - Voorbijlopen verboden

Betekenis scheepvaartbord:

Voorbijlopen verboden.

Te gebruiken in situaties, waarin voorbijlopen onmogelijk is of gevaar kan opleveren. Aanbevolen wordt om ter attendering op een verbod, zoals bedoeld in art. 6.28 lid 4 van het BPR en RPR, eveneens gebruik te maken van dit teken.

Fysieke product informatie:

Officieel aluminium scheepvaartbord met een dubbel omgezette rand.

 • bordrand RAL3020 (verkeersrood)
 • font geheel reflecterend
 • achterzijde RAL7042 (verkeersgrijs)

Bestel nr. SBSA.01237

Wat kost dit scheepvaartbord?