Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Scheepvaartbord.nl heeft het grootste aanbod scheepvaartborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Scheepvaartbord.nl met 5 sterren op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

E.15 - Motorschepen toegestaan

Scheepvaartbord Motorschepen toegestaan.
Op de betreffende vaarweg zijn motorschepen toegestaan. Het gaat hierbij vooral om vaarwegen, waarvan niet direct duidelijk is dat de vaart met motorschepen is toegestaan. Scheepvaartbord BPR E.15 - Motorschepen toegestaan E.15 motorboot, schip, E15, water, aanwijzingstekens, aanwijzingsborden, waterweg, waterwegen, scheepvaarttekens, verkeerstekens,
Scheepvaartbord Motorschepen toegestaan. Op de betreffende vaarweg zijn motorschepen toegestaan. Het gaat hierbij vooral om vaarwegen, waarvan niet direct duidelijk is dat de vaart met motorschepen is toegestaan. Scheepvaartbord BPR E.15 - Motorschepen toegestaan E.15 motorboot, schip, E15, water, aanwijzingstekens, aanwijzingsborden, waterweg, waterwegen, scheepvaarttekens, verkeerstekens,
Verkeersbord reflecterende folie - 9002 - wit - detail klasse 3 en klasse 1
Verkeersbord reflecterende folie - 9002 - wit - detail klasse 3 en klasse 1
Achterzijde verkeersbord RAL7042 met witte rand RAL9016
Achterzijde verkeersbord RAL7042 met witte rand RAL9016

Betekenis scheepvaartbord:

Motorschepen toegestaan.

Op de betreffende vaarweg zijn motorschepen toegestaan. Het gaat hierbij vooral om vaarwegen, waarvan niet direct duidelijk is dat de vaart met motorschepen is toegestaan.

Fysieke product informatie:

Officieel aluminium scheepvaartbord met een dubbel omgezette rand.

 • bordrand RAL9016 (verkeerswit)
 • font geheel reflecterend
 • achterzijde RAL7042 (verkeersgrijs)

Bestel nr. SBSE.01208

Wat kost dit scheepvaartbord?