Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Scheepvaartbord.nl heeft het grootste aanbod scheepvaartborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Scheepvaartbord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

E.14 - Telefoon

Scheepvaartbord Telefoon
Met teken E.14 is de aanwezigheid van een publieke telefooncel aangeduid. Met de komst van de mobiele telefonie is het aantal publieke telefooncellen sterk afgenomen. Scheepvaartbord BPR E.14 - Telefoon E.14 bellen, schip, E14, water, aanwijzingstekens, aanwijzingsborden, waterweg, waterwegen, scheepvaarttekens, verkeerstekens,
Scheepvaartbord Telefoon Met teken E.14 is de aanwezigheid van een publieke telefooncel aangeduid. Met de komst van de mobiele telefonie is het aantal publieke telefooncellen sterk afgenomen. Scheepvaartbord BPR E.14 - Telefoon E.14 bellen, schip, E14, water, aanwijzingstekens, aanwijzingsborden, waterweg, waterwegen, scheepvaarttekens, verkeerstekens,
Verkeersbord reflecterende folie - 9002 - wit - detail klasse 3 en klasse 1
Verkeersbord reflecterende folie - 9002 - wit - detail klasse 3 en klasse 1
Achterzijde verkeersbord RAL7042 met witte rand RAL9016
Achterzijde verkeersbord RAL7042 met witte rand RAL9016

Betekenis scheepvaartbord:

Telefoon

Met teken E.14 is de aanwezigheid van een publieke telefooncel aangeduid. Met de komst van de mobiele telefonie is het aantal publieke telefooncellen sterk afgenomen.

Fysieke product informatie:

Officieel aluminium scheepvaartbord met een dubbel omgezette rand.

 • bordrand RAL9016 (verkeerswit)
 • font geheel reflecterend
 • achterzijde RAL7042 (verkeersgrijs)

Bestel nr. SBSE.01207

Wat kost dit scheepvaartbord?