Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Scheepvaartbord.nl heeft het grootste aanbod scheepvaartborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Scheepvaartbord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

A. 8 - Verboden te keren

Scheepvaartbord Verboden te keren.
Het teken is toe te passen op plaatsen waar keren gevaar voor de scheepvaart oplevert of ter voorkoming van schade aan de oever. Met een onderbord is als dat gewenst is een lengtebeperking aan te geven. De toepassingen van dit bord zijn gering. Scheepvaartbord BPR A. 8 - Verboden te keren A. 8 A8, water, BPR, keren verboden, verbodstekens, verbodsborden, waterweg, waterwegen, scheepvaarttekens, verkeerstekens,
Scheepvaartbord Verboden te keren. Het teken is toe te passen op plaatsen waar keren gevaar voor de scheepvaart oplevert of ter voorkoming van schade aan de oever. Met een onderbord is als dat gewenst is een lengtebeperking aan te geven. De toepassingen van dit bord zijn gering. Scheepvaartbord BPR A. 8 - Verboden te keren A. 8 A8, water, BPR, keren verboden, verbodstekens, verbodsborden, waterweg, waterwegen, scheepvaarttekens, verkeerstekens,
Verkeersbord reflecterende folie - 3020 - rood - wit - detail klasse 3 en klasse 1
Verkeersbord reflecterende folie - 3020 - rood - wit - detail klasse 3 en klasse 1
Achterzijde verkeersbord RAL7042 met rode rand RAL3020
Achterzijde verkeersbord RAL7042 met rode rand RAL3020

Betekenis scheepvaartbord:

Verboden te keren.

Het teken is toe te passen op plaatsen waar keren gevaar voor de scheepvaart oplevert of ter voorkoming van schade aan de oever. Met een onderbord is als dat gewenst is een lengtebeperking aan te geven. De toepassingen van dit bord zijn gering.

Fysieke product informatie:

Officieel aluminium scheepvaartbord met een dubbel omgezette rand.

 • bordrand RAL3020 (verkeersrood)
 • font geheel reflecterend
 • achterzijde RAL7042 (verkeersgrijs)

Bestel nr. SBSA.01172

Wat kost dit scheepvaartbord?